Mere opbevaringsplads på badeværelset – klog og praktisk rådgivning

mere opbevaringsplads i badeværelset smukke træ kommode og skålformet bassin

Opret mere lagerplads på badeværelset

Hvis du havde mulighed for at oprette mere lagerplads i et af dine værelser, hvilket ville det være? De fleste vil nok sige køkkenet eller badeværelset. I køkkenet er udfordringen ikke så stor, fordi rummet normalt er tilstrækkeligt. Mesterværket er badeværelset, fordi der normalt er kvadrat er meget mindre.

Meget ofte er der "gemte" opbevaringsmuligheder under eller ved siden af ​​vasken, hvilket ofte overses. I de næste eksempler kan du samle værdifulde ideer om, hvordan du bedre kan organisere bundskabene eller mere effektivt bruge pladsen omkring vasken.

Omorganiser lagerpladsen i de nederste kabinetter!

Elegant løsning i hvid af Charles R Myer & Partners, Ltd.

mere opbevaringsplads i badeværelset hylder og stort skab alt i hvidt
Smid de overflødige ting!

Uanset om du tror det eller ej, er der mere lagerplads end du kan forestille dig. Gå gennem dit toiletartikler, rengøringsmidler og kropsolier - hvad kan du smide eller flytte. De ting, der er for gode til dig, kan du videregive til velgørenhedsorganisationer eller til byens mission. Når du er færdig med den gamle måde at holde det på, er du fri til at starte med de nye ideer. En genial måde at opbevare hætteglas og kasser på er at opbevare dem lodret under vasken. Til hårtørrer, krøllejernet og de ti hårbørster kan du selv lave et PVC-rør og rette det på indersiden af ​​kabinettet. Dette frigør mere plads til dit tilbehør til hår og andre nyttige ting. Så den bedste løsning til mere lagerplads er faktisk den mere effektive ordre og ikke så meget at tilføje mere område.

Kig efter bevægelige varianter!

Antikviteter i frisk himmelblå fra Echelon Custom Homes

mere opbevaringsplads i badeværelset to bassiner og skab på ruller

Hvis du har et piedestalvaske i badeværelset, og du ikke har et skab nedenunder, skal du kigge på følgende tip. Design en kabinetkonstruktion, der enten kan bestilles fra snedkeren eller du kan lave det selv. Fordelene ved et DIY-projekt er de skræddersyede hylder og skabe. Overvej om du vil give hele rummet mellem bassinerne eller holde det kort og multifunktionelt. Skabe på hjul eller hjul er ofte den perfekte løsning til små badeværelser, hvor fleksibilitet er høj prioritet. Åbne hylder er en mulighed for at fremvise dine smykker eller fund eller vise dine eksklusive toiletartikler.

Installer et ekstra skab mellem drænene!

Ren luksus fra Farinelli Construction Inc

mere opbevaringsplads i badeværelset elegant indbygget skab mellem bassinerneSå lad dig inspirere, overvinde den indre bastard og gøre dit badeværelse til en bedre organiseret og komfortabel plads med mere stuvningsplads. Det er ligegyldigt, hvilken af ​​de ovennævnte ideer du indser, det er vigtigt, at du bryder op med de gamle strukturer og omformer alt. Vær fleksibel og find den bedst mulige løsning for mere opbevaringsplads på dit badeværelse.

Sommer nautisk atmosfære

mere lagerplads i badeværelset lodret opbevaring

Til de virkelige minimalister

mere lagerplads i badeværelset skinnende garderobeskabe i sort

Meget elegant med ekstra plads til små ting

mere lagerplads i badeværelset chic, design-glatte overflader

Smal hylde mellem spejle

mere lagerplads i badeværelse valnød træ kabinetter

Den kloge måde at opbevare

mere lagerplads i badeværelse metal hylde fin konstruktion

Hylder med glasdøre ser meget klassiske og elegante ud

mere opbevaringsplads i badeværelset midcentury flair elegant højt skab

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map